ProWell

Missie en visie van ProWell

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is helder: “Gezondheid is een toestand van volledig lichamelijk, geestelijk en maatschappelijk welzijn en niet slechts de afwezigheid van ziekte of andere lichamelijke gebreken.”

Dit betekent dat preventie belangrijker zal worden dan medische interventies. De visie van ProWell past bij deze ontwikkeling dat voedingssupplementen, verrijkte en geïndividualiseerde voeding en beweging een steeds prominentere rol spelen. De focus ligt hierbij op mensen met overgewicht of obesitas.

ProWell wil op een verantwoorde en ethische manier daarin voortrekkersrol opnemen en een substantiële bijdrage leveren bij het optimaal functioneren en welbevinden van haar klanten, zodat deze een hoge levenskwaliteit bereiken en deze zo lang mogelijk aanhouden. Daarom zal het ProWell-team haar klanten op een professionele wijze ondersteunen en coachen met een multidisciplinaire aanpak: verkoop van hoogwaardige voedingssupplementen, advies rond optimale voeding en begeleiding in aangepaste beweging.

De strategische partners van ProWell zijn de health professionals (medici & paramedici) met een zelfde visie over het benaderen van mensen met overgewicht of obesitas. Samen garanderen we de multidisciplinaire aanpak.

GA NAAR DE WEBSITE VAN PROWELL
Pro Well BV

Assesteenweg 118
1750 Lennik

02 581 09 54

[email protected]
www.prowell.be